NLelectric, passie voor elektrische mobiliteit

De dromen, de projecten, de knutselaars, zelf een ludieke auto ombouwen, in alle rust met je naar elektrische geconverteerde schuit door de rietlanden varen, daar worden we blij van. Want we denken dat de toekomst elektrisch is. NLelectric is een samenwerkingsverband van New Electric, ombouwer van alles wat beweegt, en Qugo, voorloper in elektrische mobiliteit. 


New Electric, hoog vermogen conversiesNew Electric

New Electric is al meer dan 10 jaar 1 van Europa’s leidende specialisten in het converteren van boten, auto’s en andere voer- en vaartuigen met hoge vermogens naar elektrisch. Waar andere bedrijven zich richten op specifieke producten, specialiseert New Electric zich in de elektrische aandrijflijn, de conversie en de certificatie zodat een voertuig legaal de weg op mag. De elektrische aandrijflijnen die New Electric ontwikkeld zijn hoogspanning systemen en mogen niet door consumenten zelf worden gemonteerd.


Qugo, laag vermogen elektrische conversiesQugo

Qugo heeft zich de afgelopen 10 jaar gericht op elektrische mobiliteit op basis van laagspanning systemen. Ooit begonnen met een elektrische driewieler is Qugo uitgegroeid tot specialist in de ombouw van kleinere voertuigen met elektrische aandrijflijnen die door de consument zelf mogen worden gemonteerd. Doordat er geen hoogspanning wordt gevoerd en door zich in te beelden hoe iemand met hun producten aan de slag gaat zijn ze gepassioneerd specialist geworden in elektrische aandrijflijnen kits waar je zelf mee aan de slag kunt.

Samen willen ze voor iedereen mogelijk maken wat ze zelf al jaren doen, zelf sleutelen aan je elektrische droom.