De eerste 100% elektrische Autobianchi in Nederland! 

NLElectric Facebook

NLElectric introduceert de allereerste 100% elektrische Autobianchi op de Nederlandse wegen! NLElectric verkoopt niet alleen ombouw kits voor oldtimers, we bouwen ze ook zelf in, certificeren de auto’s en ontwikkelen continue nieuwe elektrische ombouw kits voor andere typen oldtimers. De Autobianchi Bianchina Panoramica uit 1968 is ons meest recente 100% elektrische oldtimer pareltje. Het doel van NLElectric is om een elektrische conversie kit zo te ontwerpen dat aan de bestaande auto geen omomkeerbare aanpassingen gemaakt hoeven te worden.  Zo is het later mogelijk om een auto weer helemaal origineel te maken. Bij onze Autobianchi zijn we hier helemaal in geslaagd.

Kijk mee hoe de ombouw is gegaan

NLElectric Facebook

Het ontwikkelen van de Autobianchi conversie kit is niet zonder slag of stoot gegaan. Elke oldtimer is uniek en zelfs 2 “identieke” auto’s kunnen nog behoorlijk verschillen. Op onze Facebook pagina heeft u al een beetje kunnen volgen welke uitdagingen we mee te maken hebben gehad, zoals ruimtegebrek en gewichtsverdeling, maar ook dit keer was het weer een kwestie van passen enmeten om alles perfect werkend te krijgen. De elektrische ombouwkit is nu klaar om ook in andere Autobianchi oldtimers teworden ingebouwd. Wilt u in de toekomst ook zien hoe we andere auto’s ombouwen, volg ons dan op Facebook

Zelf een Autobianchi ombouwen? 

Wilt u zelf ook een Autobianchi ombouwen of heeft u misschien een andere oldtimer die u naar 100% elektrisch wilt ombouwen? Neem dan contact met ons op zodat we vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bespreken.