NLelectric

Wij zijn open van maandag t/m vrijdag.
Openingstijden: 09.00 tot 17.00 uur

Veelgestelde vragen

Leest u alstublieft de FAQ door voordat u ons bericht.

Wat zijn de bezorgkosten als ik een product bij NLelectric koop?

De bezorgkosten hangen erg af van het artikel dat u koopt. Sommige producten zijn erg zwaar en worden op een pallet verzonden. De bezorgkosten worden altijd bij uw bestelling vermeld. Als u verdere vragen heeft over de bezorgkosten kunt u contact opnemen met contact@nlelectric.nl.

Hoe lang duurt het voordat mijn producten bij me bezorgd worden?

Als een artikel niet op voorraad is nemen we contact met u op om te overleggen. Omdat het vaak om hele specialistische artikelen gaat die uit het buitenland moeten komen kan het zijn dat de levertijd enkele weken duurt. Als u verdere vragen heeft over de levertijd kunt u contact opnemen met contact@nlelectric.nl.

Kan ik mijn product komen ophalen in plaats van dat het bezorgd wordt?

In veel gevallen kunt u uw producten ook komen ophalen. In sommige gevallen kan u dit best een redelijk bedrag schelen. Als u uw producten liever komt ophalen, neemt u dan contact met ons op via contact@nlelectric.nl

Wat gebeurt er met mijn betaalgegevens na mijn bestelling?

Uw betaalgegevens worden opgeslagen in onze beveiligde database en in onze eigen administratie om uw bestelling mee af te kunnen wikkelen. Geen enkele van uw gegevens worden doorgegeven of doorverkocht aan derde partijen. Meer informatie over uw privacy kunt u vinden in onze privacy statement.

Hoe wordt mijn privacy beschermd en wat gebeurt er met mijn gegevens?

In onze privacy statement kunt u exact zien welke gegevens we van u verzamelen en wat we er mee doen. Samengevat zijn al uw gegevens bij ons veilig. 

Wat we in ieder geval nooit zullen doen is u met reclame achtervolgen of toestemming aan andere partijen geven om u met reclame te achtervolgen.

 

Voldoen alle NLelectric voertuigen en vaartuigen aan de wetgeving?

NLelectric verkoopt alleen maar artikelen die voldoen aan de Europese wetgeving. De voertuigen die u bij ons kunt kopen mogen dus gebruikt worden op de openbare weg en u mag er ten alle tijde mee in de Nederlandse (en buitenlandse) milieuzones. 

Stuur ons een email

[contact-form-7 id=”2654″]